Uge 4

d. 12.august

Der sker vildt meget.

Anne Grethe mener, at vi fryser !!

Torsdag d. 18. august

Har i dag haft besøg af Pia, som ejer Zeus, en hvalp fra vores første kuld, A-kuldet..

Hun var vildt betaget af hvalpene, som mere og mere træder i karakter. Dog oplever jeg at deres "personlighed" er rimelig ens, forstået på den måde, at alle i kuldet byder ind og tager imod på samme måde. Der er en fin vekselvirkning mellem at give og tage, lave udfald og tage imod.


I går havde vi besøg af en familie, der kiggede interesseret på drengebasserne. Der var dog nogle hurdler, de skulle forholde sig til inden de meldte ud eller ind.

På søndag kommer Basses famile og en anden interesseret familie. Pludselig går det (måske) hurtigt.


Jeg har annonceret på Dansk Kennel Klub, Gi Pote, Den blå Avis og på Facebook: Hvalpe til Salg Nordsjælland.

Håber og tror at mine pølser kommer ud til gode familie, som vil værdsætte den indsats vi har lagt i kuldet og som fortsætte socialisering og kærlighed.

Lige nu er de uimodståelige.

Storebror Zeus

 28.august, vi er 5 uger nu

Det vigtigste først.

Vi har nu kun en hvalp tilbage. Det er en hanhvalp.

Så hvis man er interesseret så kom glad. Det er gået stærkt og nu er der kun tre uger til hvalpene skal flytte hjemmefra.

Vi nyder hver dag og der bliver helt ærligt mere og mere "arbejde" med dem. De er så hurtige og nysgerrige. De spiser og drikker og når noget kommer ind, ja så skal der også noget ud. De er dygtige til at benytte aviserne, der er lagt ud strategiske steder, men men der er stadig megen opsamling og afvaskning.

Haven er inddraget til tumleplads og Jan har gjort et godt stykke arbejde med indhegningen for at skåne mine stauder..

De har været på biltur, besøgt naboerne og når vejret tillader skal vi en tur til stranden. De kommer når jeg pifter to gange i fløjten og er så tillidsfulde.

Vi har planer om togtur, tur DownTown Gilleleje og selvfølgelig en tur til dyrlægen for vaccination og helbredstjek.

De vejer nu 4,5kg alle fem. Ret vildt at de følges ad så tæt. De skal have deres anden ormekur i dag og på lørdag d 3. kommer en mand fra Dansk KennelKlub og chipper dem og så får de udleveret deres stambøger.

8 uger i dag


Fantastisk.


Og sikke en rejse det er og har været.

Fra at være små blinde, døve og hjælpeløse individer, er de i dag fulde af liv, nysgerrighed, tillid, "begejstring"  og nuttethed.

I dag skal de til StineDyredoktor til sundhedstjek og den 1. vaccination. De er chippede, stambogen er klar, de er registrerede i DKK og deres små hoveder er fyldt med positive oplevelser.

De har været på bytur, ved stranden, på besøg i andre hjem, mødt venlige hunde der bestemt ikke ligner dem selv, masser af søde mennesker, både små, meget små og store. været ved den store vej, hvor mange biler passerer, været i hønsegården og hente æg, mødt en kat og en mand med hat !!

Blå og sort dreng bliver hentet i weekenden. Så bliver der lidt mere stille. Lilla pige rejser til Lichtenstein d 8. oktober og rød pige har vi fornøjelsen af indtil slut oktober.

Den dejlige grønne dren er stadig ikke afsat, forstå det hvem der kan. Men mon ikke der også er et trygt og godt hjem til ham.

Dette er den dejlige Boris the Great, grøn dreng, som man stadig kan henvende sig angående.

Så blev det d 15. september

Otte uger plus 2 dage.

I morgen bliver Basse alias Buster hentet af sin nye familie. Han er vores førstefødte i dette kuld og er en elskelig, nysgerrig, aktiv og kontaktsøgende hund. Det skrev StineDyredoktor i hans sundhedsbog, og jeg kan ikke være mere enig.


På lørdag hentes Bom alias Bom !! de nye ejere synes det er et perfekt navn til ham. Bom hedder egentlig Bom the Taylor, opkaldt efter musen Bom i Askepot. Ham der er med til at sy kjolen til prinsens selskab.

Bom har fået samme beskrivelse som Basse/Buster. StineDyredoktor kommenterede at mine hvalpe var meget harmoniske og ligeværdige hvalpe, ingen skræmte eller reserverede. Det opfatter jeg som ros.

Vi vil allesammen prøve Smillas transportkasse.

Flyt dig !!

7 sleeping beauties

Så er eventyret næsten slut for denne gang


Alle hvalpe er solgt til dejlige og seriøse familier. Boris blev hentet i går og skal vokse videre på en hesteejendom på Fyn sammen med mange islandske heste og en ældre BerneSenne tæve.


Vi nyder stadig Smilla og rød pige, de flytter i løbet af oktober.

Her er blevet så stille.


Forleden skulle vi passe naboens to Goldens, samt Zeus, Bella hvalp fra førstekuld, min datters hund, samt vores to store og tre små.

Ni glade firbenede og super hundeharmoni.

Et udpluk af flokken