Vore hunde

Her vil jeg præsentere vores tre guldklumper.

Bella født 29.01.2012

Sonja født 09.06.2014

Trine født 01.07. 2018

Er der noget mine hunde kan og elsker, så er det

"Hund på sten"

Det er en af de første øvelser, vi leger ind på vore gåture på nærliggende strand.

Bella, mor til to kuld hvalpe. A og B, i alt 12 fine voksne hunde. Sonja er den af hvalpene vi beholdt, da vi så potientiale i hende

Bella er nu 8 år. Hun er taget ud af avlen og nyder nu det privilegium at være bonusbedstemor for Trine. Bella har altid været og er stadig en meget selvstændig hund. Sagt kort : Jeg skal nok komme, når jeg er færdig med mit !!! undertiden til stor frustration, men hun er mega charmerende og umulig at blive "sur" på.

Hun er klog, fjollet og kærlig ved alle.

Sonja, ligeledes mor til to kuld, C og D, i alt 15 hvalpe.Vi planlægger et nyt kuld på hende i 2019. mere om det under aktuelt

Sonja er Bellas datter. Hun er mere gylden i pelsen end Bella. Sonja er den blideste og roligste hund, man kan ønske sig, på mange måder helt ulig sin mor. Sonja observere sine omgivelser og byder ind når hun synes der er grund til det. F.eks hvis Trine og Bella leger lidt for voldsomt går hun imellem, eller hvis Bella står og gør, fordi hun vil lege eller underholdes, så kommer Sonja.

Hun har født to gange og fået de fineste hvalpe, som hun passede omsorgsfuldt indtil de kunne selv. Derefter var hun en streng og opdragende mor.

Trine, vores yngste tæve er nu knap to år.Vi planlægger et kuld på Trine i oktober 2020. Håber at vi kan bruge Hugo, en af vore egne smukke hanhunde til far. Mere om det senere.

Trine, snart to år. Trine er lys i pelsen, slank og langbenet. Hun er kærlig, kvik og Speedy når hun er "på græs".

Hjemme er hun den roligste og blideste hund man kan tænke sig. På trods af sin størrelse, mener hun stadig hun kan sidde på skødet. Vi har trænet med hende og hun er rigtig kvik.

Hun er, som sagt, en rolig hund, hittepåsom og kærlig. Blid ved vore små børnebørn. Jeg er så spændt på hvorledes hun vil tackle at blive mor med to ældre tæver i nærheden.


Trines sundhed.

HD B og AD 1. Det er kommet bag på os, da baglandet var i top og vi har fodret og udfordret hende fysisk efter alle regler.

Erfarne opdrættere og vores dyrlæge siger at resultatet er ok og bestemt ikke alarmerende og at vi sagtens kan bruge hende i avl.

Derfor vi vælger en hanhund med HD A og AD 0 til at matche hende. Trines sind er fantastisk og hendes eksteriør så smukt, kan det kun blive fint afkom. PT afventer vi DNA test mht ichthyosis.( megaskæl)

Fakta om Bella

Catithre Z.K. Miss Emelie

DK 02371/2012

ID 208210000368138

HD A

AD 0

ICH Bærer


Fakta on Sonja

Alhede

DK 09811/2014

ID 20823990226647

HD B

AD 0

ICH Bærer

Fakta om Trine

Storytale Jaguar

DK 12152/2018

ID 208210000664498

HD B

AD 1

ICH ?