D. 30.04.18

Nu er hvalpene 5 uger og tre dage. Vi har haft det første Åbent hus besøg med 22 hvalpekøbere og deres familie.

Det var godt. Hvalpene er fordelt og jeg tror /håber ikke, at nogen er blevet skuffede.

Mit D-Kuld er meget homogent mentalt. Størrelsesmæssigt har vi en stor gylden hanhund og en stor tæve, også gylden. De var fra fødselen de største og de er blevet valgt til familier med hunde i forvejen. De øvrige er "ens", bortset fra pelsnuance og køn. To mindre tæver, to mindre hanner, en gul pige i mellemstørrelsen, samt en grøn han i samme kategori. Jeg er tilfreds med så trygge og rolige hvalpene er, da der var så mange mennesker, der hyggede, aede og kiggede på dem. De er et HIT.

D. 15.05 skal de chippes og sundhedstjekkes. Ugen efter starter afhentningen. Jamen, jamen hvor går det stærkt.

Endnu engang at følge de små blinde og døve "Zombier" til nu otte store nysgerrige, smukke ,sunde hundehvalpe. De kommer, når jeg kalde det karakteristiske KOM, KOM med fistelstemme og overfalder mig om morgenen, når hvalpegården lugter af L..., og jeg sætter mig på tæppet inde hos dem. De er fantastiske, jeg er træt af L..., men ikke af dem.Disse skønne piger, som ejer Buster fra Bellas andet kuld, er kommet weekend efter weekend og socialiseret D-kuldet. Tak til mine trofaste hvalpe socialiserende.D 18.04.18


Som tiden flyver, Hvalpene er nu knap fire uger gamle. De vokser, har minimum tredoblet deres vægt og de vuffer, slås, leger, eksperimenterer og er så nuttede at man kan falde i svime.

Samtidig med nuttetheden er der blevet flere opgaver som er mine. Rengøring, fodring og den vigtige socialisering. Jeg spiller Monster CD for dem. Høje lyde, megen hverdagslarm og ikke mindst nytårsfyrværkeri. De kigger undrende op og mosler videre. Er sikker på at det ruster dem til den store spændende og larmende verden.

De er flyttet i den store hvalpegård, hvilket de nyder. De forsøger at besørge på deres toilet, læs skobakke med aviser. De får hvalpefoder opbødt i kogt vand, stor delikatesse. De er ret "ulækre" bagefter, men det ordner Sonja, Bella eller jeg. Vi har mange besøg, både hvalpekøbere, børnebørn, venner og naboer. God socialisering.

Alt i alt kører det som det skal.D. 29.03.18

Så er hvalpene 6 dage gamle. De har taget over 100 gr på hver siden fødslen.

Sonja er meget opmærksom på hvad der sker i hvalpekassen. Hun er der som en "mis" ,hvis der gryntes eller pibes . Hun holder dem smukt rene, hvilket er et kæmpeplus og helt som det skal være. Vi har nemlig prøvet at tæven det første døgn  ikke vidste hvad hun skulle gøre og at de små blev sølet til. Det er ikke så godt. Heldigvis kom hun efter det.

Hvalpene er nu registrerede i Dansk Kennel Klub og sat på deres hvalpeliste KøbHund.